Εταιρείες φωτοβολταικών , ανεμογεννήτριες , ενεργειακη αναβαθμιση , φωτοβολταικα , οικονομικη θερμανση ψυξη

 

Global Energy Solutions - Ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

logo sma


Εταιρικό Προφίλ


Εnergy that changes -Ενέργεια που αλλάζει
Η SMA Solar Technology AG είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στους τομείς της ανάπτυξης, της παραγωγής και της εμπορίας φωτοβολταϊκών μετατροπέων και παρέχει σημαντικές τεχνολογικές καινοτομίες για μελλοντικές δομές παροχής ενέργειας. Η SMA εκπροσωπείται σε 20 χώρες, σε τέσσερις ηπείρους, σε όλες τις σημαντικές αγορές φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 5.500 εργαζόμενους και το 2011 κατέγραψε κύκλο εργασιών 1,7 δις ευρώ.
Οι μετατροπείς αποτελούν την καρδιά κάθε φωτοβολταϊκής εγκατάστασης
Ο μετατροπέας αποτελεί, από τεχνολογική άποψη, το σημαντικότερο στοιχείο μιας φωτοβολταϊκής εγκατάστασης. Μετατρέπει το συνεχές ρεύμα που παράγεται στις φωτοβολταϊκές κυψέλες, σε εναλλασσόμενο, συμβατό με το δίκτυο– για ιδιοκατανάλωση ή τροφοδοσία στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο. Ο ρόλος του μετατροπέα όμως δεν σταματά εδώ. Ο μετατροπέας αποτελεί ένα εξαιρετικά ευφυές σύστημα διαχείρισης που ελέγχει, επιτηρεί και ρυθμίζει τη φωτοβολταϊκή εγκατάσταση και το δίκτυο παροχής ενέργειας με σύγχρονα συστήματα επικοινωνίας. Οι μετατροπείς της SMA εξυπηρετούν ήδη σήμερα σημαντικές λειτουργίες διαχείρισης δικτύου, οι οποίες αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη σημασία με τη συνεχώς αυξανόμενη διείσδυση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο ενεργειακό ισοζύγιο. Στον τομέα αυτό, η SMA αναπτύσσει εδώ και χρόνια πρωτοποριακές λύσεις και καθορίζει τις εξελίξεις ενεργειακών ζητημάτων που θα μας απασχολήσουν στο μέλλον. Μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνονται, π.χ., η έξυπνη διαχείριση της ενέργειας σε οικιακές εφαρμογές, η ενσωμάτωση του φωτοβολταϊκού ρεύματος στο δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο καθώς και η ενσωμάτωση λύσεων ενεργειακής αποθήκευσης για την αποτελεσματικότερη αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
Για κάθε κατηγορία ισχύος και μέγεθος εγκατάστασης
Η SMA διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που παρέχει τον κατάλληλο μετατροπέα για κάθε τύπο εγκατάστασης και κάθε κατηγορία ισχύος: για μικρής κλίμακας εγκαταστάσεις σε στέγες κατοικιών, φωτοβολταϊκά πάρκα μεγάλης κλίμακας, διασυνδεδεμένες με το δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο εγκαταστάσεις, καθώς και συστήματα αυτόνομου δικτύου και εφεδρικά συστήματα. Το προϊοντικό χαρτοφυλάκιο ολοκληρώνουν προϊόντα για την επιτήρηση και την απεικόνιση εγκαταστάσεων, καθώς και λύσεις διαχείρισης της ενέργειας. Επιπρόσθετα, οι πελάτες της SMA σε ολόκληρο τον κόσμο επωφελούνται από την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών επισκευής και συντήρησης: από την υποστήριξη για την εγκατάσταση και τη θέση σε λειτουργία των φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων, την υπηρεσία αντικατάστασης συσκευών εντός 24 ωρών, έως τη δωρεάν γραμμή εξυπηρέτησης SMA Service Line για τεχνική υποστήριξη. Επιπλέον, μέσω του SMA Solar Academy, η εταιρεία, στο πλαίσιο κύκλου εξειδικευμένων σεμιναρίων, επενδύει στη μεταφορά τεχνογνωσίας για τη φωτοβολταϊκή τεχνολογία σε ηλεκτρολόγους, σχεδιαστές και  εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων καθώς και όσους ενδιαφέρονται για την ηλιακή ενέργεια.
Η SMA έχει βραβευθεί επανειλημμένα για τις προϊοντικές καινοτομίες της και την εξαιρετική εταιρική της κουλτούρα. Το 2011 και το 2012, η εταιρεία κατέλαβε την πρώτη θέση στο διαγωνισμό «Great Place to Work®» της Ομοσπονδιακής Γερμανίας, στην κατηγορία επιχειρήσεων με προσωπικό άνω των 5.000 ατόμων.

http://www.sma-hellas.com

Powered by Web Agency