ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

Δραστηριότητες

Επικοινωνήστε μαζί μας για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2023 για να ετοιμάσουμε την αίτηση σας.

Φωτοβολταϊκά

Η GLOBALENERGY Solutions Ltd είναι μία από τις παλαιότερες εταιρείες φωτοβολταϊκών που δραστηριοποιήθηκε στον χώρο από την αρχή της απελευθέρωσης της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας, με πολύ μεγάλο και διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο έργων σε όλη την Ελληνική επικράτεια και το εξωτερικό, με έργα τόσο στην Ηπειρωτική Ελλάδα όσο και στα νησιά. Έχει εκπονήσει φωτοβολταϊκές μελέτες και κατασκευάσει διασυνδεδεμένα φωτοβολταϊκά έργα  στο δίκτυο, αλλά και αυτόνομα ή και υβριδικά φωτοβολταϊκά συστήματα που εξυπηρετούν κατοικίες – επιχειρήσεις μακριά από το δίκτυο. Κατασκευές στο έδαφος με σταθερές ή κινητές βάσεις ενός άξονα και δύο αξόνων, όσο και σε οροφές κτιρίων με επίπεδη ταράτσα ή κεραμοσκεπή / λαμαρινοσκεπή / και γενικά οποιαδήποτε άλλη κατασκευή, αφού διαθέτει λύσεις για όλες τις δυνατές εφαρμογές διατηρώντας τη στεγάνωση της στέγης. Καλύπτει εγκαταστάσεις για Οικιακά Φωτοβολταϊκά (Οικιακά Φ/Β), Βιομηχανικά Φωτοβολταϊκά (Βιομηχανικά Φ/Β), Αγροτικά Φωτοβολταϊκά (Αγροτικά Φ/Β), Αυτοκατανάλωση – Net Metering, Φωτοβολταϊκά για Ενεργειακές Κοινότητες (Φ/Β Ενεργειακών Κοινοτήτων), Επενδυτικά Φωτοβολταϊκά.

Η καλή λειτουργία των Φωτοβολταϊκών πάρκων της εταιρείας είναι άνω των 13 ετών, επιβεβαιώνοντας το σωστό σχεδιασμό / μελέτη και επιλογή και εφαρμογή των υλικών.

Επίσης προσφέρει τη δυνατότητα υπογραφής συμβολαίου συντήρησης, για την παρακολούθηση της λειτουργίας και απόδοσης των φωτοβολταϊκών συστημάτων.