Φ/Β πάνελ υψηλής συγκέντρωσης (HCPV-CPV)

Νέα συνεργασία της Global-Energy Solutions ltd με την OPEL Intl.

Η Global-Energy Solutions ltd έχει συνάψει  συμφωνία με την OPEL Intl. από το Shelton των ΗΠΑ, να πωλήσει τα καινοτόμα προϊόντα της  από Φωτοβολταϊκά πλαίσια Υψηλής συγκέντρωσης (HCPV) και Φ/Β πλαίσια Συγκέντρωσης (CPV) τοποθετημένα πάνω σε υψηλής απόδοσης, συστήματα παρακλούθησης του Ηλίου διπλού άξονα της εταιρείας Feina. Το προϊόν έχει λάβει  πιστοποίηση IEC 62108 η οποία συμμορφώνεται με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Πληροφορίες για την OPEL INTERNATIONAL

Τα κεντρικά της γραφεία βρίσκονται στο Shelton όπου η OPEL, σχεδιάζει, κατασκευάζει καινοτόμες κατασκευές και προϊόντα σχετικής με υψηλής τεχνολογίας ηλιακά συστήματα που μετατρέπουν την ηλιακή ενέργεια σε ηλεκτρική με το λιγότερο δυνατό κόστος και στην μέγιστη αποδοτικότητα. Τα προϊόντα της επιχείρησης βασίζονται στην τεχνολογία που αναπτύσσεται σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο του Κοννέκτικατ (Storrs, CT) και του καναδικού εθνικού ερευνητικού κέντρου (Οττάβα, ΟΝ). Έχοντας ηγετική θέση στο γάλλιο αρσένιο και την ηλιακή φωτοβολταϊκή τεχνολογία, η εταιρεία έχει βραβευθεί με 23 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και αναμένει να της απονεμηθούν άλλα 23. Οι μετοχές της διακινούνται στο TSX Venture Exchange με το σύμβολο «OPL».

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, αδειοδότηση, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ή και αποθήκευσης ενέργειας, Υβριδικών συστημάτων ΑΠΕ, και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

© 2022 Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος