Πρόσφατα

Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 - 2022

Επικοινωνήστε μαζί μας για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 – 2022 για να ετοιμάσουμε την αίτηση σας.

Φωτισμός LED

Στην GLOBAL–ENERGY Solutions Ltd θέλοντας πάντα να προσφέρουμε πρωτοποριακές υπηρεσίες και με βάση την πολυετή μας εμπειρία, δημιουργήσαμε ένα πακέτο που σκοπό έχει να εξασφαλίσει τη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας στον φωτισμό κτιρίων και ή δρόμων.

Πλεονεκτήματα των LED

     • Απόδοση: Τα LED παράγουν περισσότερο φως ανά Watt συγκριτικά με τις λάμπες πυράκτωσης 

     • Χρώμα: Τα LED εκπέμπουν φως συγκεκριμένου χρώματος χωρίς την χρήση φίλτρων που απαιτούν οι παραδοσιακές μέθοδοι φωτισμού.

     • Μέγεθος: Τα LED είναι πολύ μικρά (μικρότερα από 2mm) και μπορούν να τοποθετηθούν σε πίνακες αποτύπωσης.

     • Χρόνος ON/OFF: Τα LED έχουν γρήγορη απόκριση. Μια τυπική κόκκινη LED μπορεί να έρθει σε κατάσταση πλήρους φωτεινότητας σε χρόνο μικροδευτερολέπτου (microsecond). Τα LED που χρησιμοποιούνται ως συσκευές επικοινωνίας έχουν ακόμα μικρότερους χρόνους απόκρισης.

     • Ψυχρό φως: Σε αντίθεση με τις κοινές πήγες φωτός, τα LED εκπέμπουν πολύ λίγη θερμότητα σε μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας, η οποία ευθύνεται για ζημίες σε ευαίσθητα αντικείμενα ή κατασκευές. Η ενέργεια που χάνεται διαχέεται     ως θερμότητα μέσω της βάσης του LED.

     • Χρόνος ζωής: Τα LED έχουν μεγάλους χρόνους ζωής. Οι ώρες λειτουργίας τους κυμαίνονται από 35.000 έως 50.000 ώρες, αριθμός πολύ μεγαλύτερος συγκριτικά με αυτόν των λαμπτήρων πυράκτωσης που κυμαίνεται από 1.000 έως   2.000 ώρες και των λαμπτήρων φθορισμού που κυμαίνεται από 10.000 έως 15.000 ώρες.

     • Αντίσταση σε κραδασμούς: Τα LED, όντας στοιχεία στερεάς κατάστασης είναι δύσκολο να υποστούν ζημιά από κραδασμούς όπως συμβαίνει με τις λάμπες πυράκτωσης και φθορισμού.

     • Εστίαση: Τα LED μπορούν να σχεδιαστούν ώστε να εστιάζουν το φως σε ένα συγκεκριμένο σημείο ή περιοχή. Οι λάμπες πυράκτωσης και φθορισμού απαιτούν ένα εξωτερικό ανακλαστήρα για να συλλέγει το φως και να το κατευθύνει με ένα χρήσιμο τρόπο.

     • Τοξικότητα: Τα LED δεν περιέχουν υδράργυρο όπως οι λάμπες φθορισμού.

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΛΑΜΠΤΗΡΩΝ LED

Σε βιομηχανικούς  χώρους

Οι λύσεις μας φωτισμού με LED έχουν σχεδιαστεί ώστε να μειώνουν σημαντικά την κατανάλωση ενέργειας χωρίς συμβιβασμούς στη φωτεινότητα, ενώ επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό τη διάρκεια ζωής αποτρέποντας τις συχνές αντικαταστάσεις λαμπτήρων. Με τις τελευταίες μας καινοτόμες λύσεις LED μπορείτε να κάνετε τη βιομηχανική σας παραγωγή πιο βιώσιμη και οικονομικά αποδοτική.

Σε καταστήματα

Οι λύσεις μας φωτισμού με LED μπορούν να αναδεικνύουν ένα προϊόν, να δημιουργούν μια θεατρική ατμόσφαιρα και να προκαλούν ενδιαφέρον, αλλά και να αντικατοπτρίζουν μια διάθεση, βοηθώντας στη δημιουργία ενός τέλειου περιβάλλοντος για την εμπειρία αγορών.

Σε εξωτερικούς χώρους

Προσαρμόζονται ιδιαίτερα εύκολα, επιτρέποντας στους μελετητές να ξεφεύγουν από το στατικό φωτισμό του παρελθόντος και να επιχειρούν τη δημιουργία ευέλικτων χώρων που θα μπορούσαν, για παράδειγμα, να αλλάζουν με τον καιρό ή την εποχή και να παρέχουν ένα επιπλέον γιορτινό χρώμα τις γιορτές. Και όλα αυτά με κατανάλωση ενέργειας που είναι μόλις ένα κλάσμα των συμβατικών τεχνικών φωτισμού.