Πρόσφατα

Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 - 2022

Επικοινωνήστε μαζί μας για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 – 2022 για να ετοιμάσουμε την αίτηση σας.

Ιστορικό της Εταιρείας

Μετά από εντατική έρευνα σε ερευνητικό επίπεδο στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, η εταιρεία ιδρύθηκε το 2006 παρατηρώντας την ανάπτυξη και προοπτική της Ελληνικής επικράτειας στα θέματα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Έχοντας στο δυναμικό της, εξειδικευμένους πανεπιστημιακούς ερευνητές, και με πλήρη έρευνα αγοράς (marketing) όλου του φάσματος των Φ/Β προϊόντων της διεθνούς αγοράς, στελέχη μας έχουν λάβει μέρος σε σειρά σεμιναρίων και ενημερωτικών ημερίδων στις νεότερες τεχνικές σχεδιασμού  ανάπτυξης και εγκαταστάσεων επί τόπου στην Γερμανία.

Στην πάροδο αυτών των ετών η εταιρεία έχει εγκαταστήσει αρκετούς φωτοβολταϊκούς σταθμούς είτε προς ιδιωτική εκμετάλλευση είτε προς επενδυτική προοπτική.

Σήμερα έχει στις τάξεις της άριστα καταρτισμένους μηχανολόγους, τα εκπαιδευμένα συνεργεία της έχουν εγκαταστήσει φωτοβολταϊκούς σταθμούς παραγωγής με λειτουργία κατά βάση πλέον του έτους και μάλιστα δύο ετών και εποπτεύουν την λειτουργία τους καθώς και την συντήρησή τους.

Συνεργαζόμαστε με ειδικούς εμπειρογνώμονες συνεργάτες στη Γερμανία και μπορούμε να καλύψουμε τις πλέον ιδιόμορφες εφαρμογές ή μεγέθη Φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων.