Πρόσφατα

Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 - 2022

Επικοινωνήστε μαζί μας για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 – 2022 για να ετοιμάσουμε την αίτηση σας.

Έξυπνο σπίτι

Η τεχνολογία KNX είναι η μοναδική παγκοσμίως η οποία υποστηρίζεται από περισσότερες από 340 κατασκευαστικές εταιρίες, μία τεχνογνωσία με ανθρωποδίκτυο  με περισσότερα από 40.000 πιστοποιημένα μέλη σε όλον τον κόσμο, μία παλέτα υλικών με περισσότερες από 7.000 ομάδες προϊόντων, ένα τεχνολογικό εργαλείο που σπάει οποιοδήποτε προηγούμενο τεχνολογικό περιορισμό, οποιοδήποτε  τεχνολογικό γεωγραφικό σύνορο γνωρίζαμε έως σήμερα.

ΚΝΧ  Ανοικτό σύστημα & ελεύθερες επιλογές προϊόντων

Το KNX δίνει ελεύθερη επιλογή προϊόντων.  Περισσότεροι από 340 κατασκευαστές προσφέρουν μια ποικιλία από πιστοποιημένα και συμβατά μεταξύ τους KNX προϊόντα, σύμφωνα με τα τελευταία τεχνικά πρότυπα προσφέροντας πλήρη ελευθερία επιλογής.
Το KNX έχει πολλές εφαρμογές και ελέγχει φωτισμό, θέρμανση, ρολά, αερισμό αλλά ακόμα και τεχνολογίες πολυμέσων και ασφαλείας. Αυτό δημιουργεί ένα αποδοτικό σύστημα το οποίο μπορεί να πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ατομική ανάγκη.  Δια μέσου των γραμμών bus, οι αισθητήρες όπως για παράδειγμα οι ανιχνευτές κίνησης και οι θερμοστάτες δίνουν οδηγίες στους ενεργοποιητές για το τι θα ελέγξουν, για παράδειγμα το φωτισμό, τη θέρμανση ή τον κλιματισμό στο σπίτι. 

ΚΝΧ Εξοικονόμηση ενέργειας

Ρολά, τέντες, θερμοστάτες δωματίων, βαλβίδες θέρμανσης, αισθητήρες παραθύρων και φωτισμού μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω του KNX. Η έξυπνη δικτύωση τους μειώνει την ενέργεια και την κατανάλωση της θέρμανσης.
Οι χρήστες του ΚΝΧ είναι σε θέση να εξάγουν χρήσιμα συμπεράσματα για την κατανάλωση ενέργειας και τις δυνατότητες βελτιστοποίησής της ανάλογα με τους τρόπους χρήσης της. 
Με το KNX υπάρχει η δυνατότητα για πιο λεπτομερείς επιλογές σχετικά με την υπεύθυνη χρήση της ενέργειας, όχι μόνο της ηλεκτρικής αλλά και της θερμότητας, του νερού, καθώς και των ορυκτών καυσίμων, όπως το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο. Πολλά ανάλογα εξαρτήματα KNX είναι ήδη διαθέσιμα στην αγορά.

ΚΝΧ Ασφάλεια

Το έξυπνο δίκτυο για τον αυτοματισμό του σπιτιού διασύνδεει τους ανιχνευτές κίνησης, τους ανιχνευτές θραύσης κρυστάλλων και τους ελεγκτές ρολών με το σύστημα του συναγερμού, το κουμπί πανικού και με το κινητό τηλέφωνο. Αυτό διασφαλίζει την προστασία και την ασφάλεια μέρα και νύχτα. 
Σε περίπτωση ανίχνευσης καπνού ο διασυνδεδεμένος ανιχνευτής καπνού σημάνει συναγερμό καπνού. Επίσης, διαρροές νερού και αερίου ανιχνεύονται και αναφέρονται αρκετά νωρίς, έτσι ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ανεπανόρθωτη ζημιά.

ΚΝΧ Τεχνολογία που προσαρμόζεται στις ανάγκες της κάθε γενιάς

Το σύστημα ΚΝΧ προσαρμόζει τον αυτοματισμό του κτιρίου στις ανάγκες οι οποίες αλλάζουν συνεχώς. Αυτό αυξάνει την διαχρονική αξία του ακινήτου και μακροπρόθεσμα μειώνονται τα έξοδα για αναβάθμιση.
Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα του ΚΝΧ είναι ότι το δίκτυο του αυτοματισμού του κτιρίου μπορεί να επεκταθεί και να ξαναχτιστεί οποιαδήποτε στιγμή. Για μικρά ή μεγάλα έργα, ανακαινίσεις ή καινούρια κτίρια, το KNX έχει πάντα τα καλύτερα προσαρμοσμένα προϊόντα και διασφαλίζει την πιο αποδοτική λύση.

Η «GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd» ανήκει στις άμεσα αναγνωρίσιμες , πρωτοπόρες  και πιστοποιημένες ως KNXPARTNER εταιρείες της αγοράς της Ελλάδας και παγκοσμίως.

 

ABB Logo siemens  
 se logo