Πρόσφατα

Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 - 2022

Επικοινωνήστε μαζί μας για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 – 2022 για να ετοιμάσουμε την αίτηση σας.

Global Energy Solutions: ξεπέρασε τα 100 φωτοβολταϊκά έργα το 2012 (7/1/2013)

Η «GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd» υποδέχεται δυναμικά το 2013 έτοιμη να προσφέρει τις υπηρεσίες της στους πελάτες της για τη μελέτη, σχεδιασμό, αδειοδότηση, χρηματοδότηση, εγκατάσταση και συντήρηση φωτοβολταϊκών συστημάτων με το κλειδί στο χέρι αλλά και επεμβάσεων ενεργειακής αναβάθμισης.
 
Στο πλαίσιο της επιτυχούς της πορείας και του προγράμματος επέκτασής της, ολοκλήρωσε το τελευταίο τρίμηνο του 2012 16 φωτοβολταϊκά πάρκα στο Νομό Έβρου, το Νομό Ροδόπης, το Νομό Σερρών, το Νομό Δράμας το Νομό Χαλκιδικής, το Νομό Πέλλας, το Νομό Λαρίσης, το Νομό Κορινθίας, το Νομό Κέρκυρας, το Νομό Λέσβου και το Νομό Κω, ενώ συνολικά το 2012 η εταιρία ξεπέρασε τα 100 ολοκληρωμένα και συνδεμένα με το δίκτυο έργα.
 
Στον οικιακό τομέα ολοκλήρωσε το τελευταίο τρίμηνο του 2012 δέκα οικιακές στέγες στο Νομό Έβρου, Καβάλας, Θεσσαλονίκης, Κιλκίς, Χαλκιδικής, Κοζάνης, Ημαθίας και Κορινθίας, ενώ συνολικά έφθασε τα 100 οικιακά μες το 2012.
 
– Δυναμικά ολοκλήρωσε το 2012 και στον τομέα της ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων με μεγάλο αριθμό έργων ενεργειακών αναβαθμίσεων μέσω εγκατάστασης αντλιών θερμότητας, αντικατάστασης κουφωμάτων και κατασκευής μονώσεων.
 
– Οι αποδόσεις των φωτοβολταϊκών έργων της εταιρείας έχουν ξεπεράσει τις 1.600 kWh/kWp ετησίως με σταθερές βάσεις, τις 2.000 kWh/kWp ετησίως με κινούμενες βάσεις μονού άξονα και τις 2.220 kWh/kWp ετησίως με κινούμενες βάσεις διπλού άξονα στη Βόρεια Ελλάδα.
 
– Η εταιρεία είναι εγκεκριμένος συνεργάτης τραπεζικών ιδρυμάτων που χρηματοδοτούν φωτοβολταϊκές επενδύσεις, πληροί όλες τις προϋποθέσεις και παρέχει όλα τα αναγκαία εχέγγυα για τη χρηματοδότηση των επενδύσεων.
 
Πηγή: econews.gr