Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Σχολικός Επαγγελματικός Προσανατολισμός

Στα πλαίσια του Σχολικού Επαγγελματικού Προσανατολισμού που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 29 Μαρτίου 2011 στο Κολέγιο Ανατόλια (Anatolia College of Thessaloniki), ο κος Κυριακίδης Δημήτριος, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας GLOBAL-ENERGY SolutionsLtd,  προσεκλήθη από το τμήμα επαγγελματικού προσανατολισμού της σχολής να παρουσιάσει στους μαθητές της Τρίτης Λυκείου με θέμα
«Πράσινη Ανάπτυξη σε καιρούς κρίσης- μοχλός οικονομικής προόδου στην Ελλάδα».

Ύστερα από πολύχρονη πείρα και ενασχόληση στον αναπτυσσόμενο κλάδο των Φωτοβολταϊκών τεχνολογιών, μοιράστηκε τις γνώσεις και τις εμπειρίες του με τους μαθητές της σχολής, στην προσπάθεια του κολεγίου να εμπλουτίσει τις αναζητήσεις των μαθητών για επαγγελματική αποκατάσταση.

Ό Κος Κυριακίδης δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενος που μπόρεσε να συμβάλλει στην προσπάθεια της σχολής, που πρωτοστατεί σε ενημέρωση των μαθητών σε τεχνολογίες αιχμής. Η παρουσίαση ήταν πολύ ενημερωτική και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των μαθητών στην κατάμεστη αίθουσα με πλήθος ερωτήσεων.

 

 

Ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, αδειοδότηση, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ή και αποθήκευσης ενέργειας, Υβριδικών συστημάτων ΑΠΕ, και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

© 2022 Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος