Παράδοση έργου Φ/Β προς τον κ. Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη

Στις 23 Δεκεμβρίου 2013 η εταιρεία μας προέβη στην παράδοση του έργου του φωτοβολταϊκού συστήματος που ανέλαβε να υλοποιήσει εκ μέρους του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη.

Ειδικότερα, από τις 31 Οκτωβρίου 2013 λειτουργεί στη στέγη του Πολιτιστικού Κέντρου Πανοράματος διασυνδεδεμένο φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ονομαστικής ισχύος 9,81 kW. Η παραγόμενη ηλεκτρική ενέργεια του φωτοβολταϊκού συστήματος πωλείται σύμφωνα με την υπογραφείσα με την Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού σύμβαση συμψηφισμού έναντι προνομιακού τιμήματος.

Το σύστημα υλοποιήθηκε με τη χρήση προηγμένης τεχνολογίας φωτοβολταϊκών πλαισίων και μετατροπέων υψηλής απόδοσης για τη μεγιστοποίηση της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, που σύμφωνα με τη μελέτη εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τις 380.000 κιλοβατώρες στην εικοσιπενταετία, αποτρέποντας την εκπομπή 380 περίπου τόνων διοξειδίου του άνθρακα και αποδίδοντας κέρδη αξίας μεγαλύτερης των 57.000 Ευρώ.

Ιδιαίτερα ευχάριστη ήταν η παρουσία των μαθητών που ήρθαν για να τραγουδήσουν τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον κ. Δήμαρχο Πυλαίας-Χορτάτη Ιγνάτιο Καϊτεζίδη.

{AG}nea/nea_3{/AG}

Διαβάστε το σχετικό άρθρο που δημοσίευσε ο Δήμος Πυλαίας-Χορτιάτη

parad2

Ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, αδειοδότηση, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ή και αποθήκευσης ενέργειας, Υβριδικών συστημάτων ΑΠΕ, και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

© 2022 Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος