Συμμετοχή της εταιρείας στην ENERGYTECH-INFACOMA 2014

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ENERGYTECH-INFACOMA 2014

Η εταιρεία μας για πέμπτη συνεχή χρονιά συμμετέχει ως έκθετης στην 6η Διεθνή Έκθεση Ανανεώσιμων & Συμβατικών Πηγών, Εξοικονόμησης Ενέργειας, Τεχνολογίας και Περιβάλλοντος Energytech και 31η Διεθνή Έκθεση Δομικών Υλικών, Μονωτικών, Κουφωμάτων, Ειδών Υγιεινής, Προκατασκευών & Τεχνολογίας Infacoma, που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως τις 16 Φεβρουαρίου 2014 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης είναι 11:00-20:00 για όλες τις ημέρες εκτός από το Σάββατο που είναι 11:00-21:00.

Σας περιμένουμε στο περίπτερο 10 stand 7 να σας παρουσιάσουμε νέες τεχνολογίες εξοικονόμησης ενέργειας για οικίες και επαγγελματικούς χώρους, καθώς και τουριστικές μονάδες. Η εταιρεία μας αναλαμβάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την υλοποίηση ενταγμένων σε προγράμματα του ΕΣΠΑ επενδυτικών προτάσεων, αλλά και για την ένταξη στο πρόγραμμα Εξοικονόμηση Κατ’ Οίκον και την υλοποίηση των προτάσεων παρεμβάσεων.

Ολοκληρωμένες λύσεις στη μελέτη, αδειοδότηση, κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκών σταθμών παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ή και αποθήκευσης ενέργειας, Υβριδικών συστημάτων ΑΠΕ, και Εξοικονόμησης Ενέργειας Κτιρίων.

Επικοινωνία

Τοποθεσία

© 2022 Mε επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος