Πρόσφατα

Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 - 2022

Επικοινωνήστε μαζί μας για το Πρόγραμμα Εξοικονομώ 2021 – 2022 για να ετοιμάσουμε την αίτηση σας.

Ηλεκτρονικό κατάστημα GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd eShop

Ολοκληρώνεται εντός των ημερών η δημιουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος "GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd eShop", στα πλαίσια διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε ποικιλία προϊόντων ψύξης, θέρμανσης, μόνωσης, κουφωμάτων, φωτοβολταϊκών πλαισίων και μετατροπέων, ενώ η βάση των προϊόντων της εταιρείας θα συνεχίσει να αναπτύσσεται και να προστίθενται νέα προϊόντα το επόμενο διάστημα. 

Χάρη στην πολύ καλή συνεργασία της εταιρείας με τους προμηθευτές μας, εξασφαλίσαμε για εσάς τις πλέον χαμηλές τιμές της αγοράς.

Στο κατάστημά μας μπορείτε να αγοράσετε μεμονωμένα προϊόντα ή να τα συνδυάσετε με άλλα προϊόντα ή και υπηρεσίες (π.χ.  εργασίες εγκατάστασης) σε προνομιακές τιμές.

Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τη λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος "GLOBAL-ENERGY Solutions Ltd eShop" ή τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τις εργάσιμες ημέρες και ώρες Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-15:00. Σε περίπτωση που δε βρίσκετε κάποιο προϊόν των εταιρειών που συνεργαζόμαστε μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να σας εξυπηρετήσουμε.